Co wolicie?
Ja długo się wahałam, ale ostatecznie postawiliśmy na drewniane żaluzje przesuwne i muszę przyznać, że to był bardzo dobry wybór. Fajnie wyglądają i się nie niszczą, więc jestem jak najbardziej na tak.
Rolety czy żaluzje
- kuradomowa
- Super VIP na forum domatorsi.com.pl
Re: Rolety czy żaluzje
U nas wciąż dominują rolety, ale ponieważ mają już swoje lata, czeka je prawdopodobnie wymiana w jakiejś niedalekiej przyszłości. A dużo takie żaluzje przesuwne kosztują? Może warto będzie o tym pomyśleć...
- kuradomowa
- Super VIP na forum domatorsi.com.pl
Zajrzyj do linka.
Sporo zależy od ich wymiarów.
Ich atutem jest to, że są znacznie bardziej wytrzymałe i stabilne od zwykłych rolet, a moim zdaniem to duży plus.
Sporo zależy od ich wymiarów.
Ich atutem jest to, że są znacznie bardziej wytrzymałe i stabilne od zwykłych rolet, a moim zdaniem to duży plus.
No właśnie ja ostatnio też zamontowałem ową przedstawioną przez ciebie wersje i jestem bardzo zadowolony
Uważam, że to był mój najlepszy wybór.

Tak sobie myślę, że w tym przypadku wybór to przede wszystkim kwestia gustu. Zarówno rolety, jak i żaluzje mają bowiem zarówno swoje wady, jak i zalety. Niemniej jednak sama chętnie wybrałabym tego typu artykuły z https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870.html . Cechuje je bowiem najwyższa jakość wykonania, a przy tym są one solidnie wykonane i naprawdę fajnie się prezentują.